INDUSTRIE

 

Flowmasters heeft specialistische kennis op het gebied van het transporteren van chemicaliƫn door middel van de juiste flexibele verbinding.

Slangen met een chemische bestendigheid zijn bedoeld voor toepassingen met vloeibare chemicaliƫn zoals zuren en basen, zoutoplossingen, koolwaterstoffen, verven en vernissen, oplosmiddelen, etc.. Onze experts kunnen u het juiste advies geven als het gaat om chemische bestendigheid. Hierbij zijn de volgende gegevens essentieel om te verzamelen: soort medium, is het een geconcentreerde vloeistof of een samenstelling, de temperatuur en de werkdruk. Wij verhuren petrochemische slangen in diverse materiaalsoorten zoals EPDM, UPE, PTFE en NBR.

Bij al onze slangen ontvangt u een datasheet en certificaten. Hierop kunt u alle specificaties van de slang zien, wanneer de slang gekeurd is en hoe lang het certificaat geldig is.

Net als de slangen moeten ook de koppelingen bestand zijn tegen het te transporteren medium. De slangen kunnen geleverd worden met diverse koppelingen zoals Camlock, DIN/ANSI flenzen en Elaflex/tankwagenkoppelingen. Indien u een andere koppeling wilt aansluiten, kunnen wij voor u de juiste adapter kiezen uit ons grote assortiment accessoires.

pexels-pixabay-247763-1-scaled.jpg
Powered by TUQR Marketing Creators