PETROCHEMISCHE INDUSTRIE

 

Flowmasters beschikt over specialistische kennis op het gebied van het transporteren van chemicaliën, door de juiste flexibele verbinding.

Slangen met een chemische resistentie zijn bedoeld voor vloeibare chemicaliën zoals zuren en basen, zoutoplossingen, koolwaterstoffen, verven en vernissen, oplosmiddelen, enz.. Onze experts kunnen u voorzien van het juiste advies als het gaat om de chemische bestendigheid. Hierbij zijn de volgende gegevens essentieel om te verzamelen: type medium, betreft het een geconcentreerde vloeistof of een samenstelling, de temperatuur, werkdruk. Wij verhuren petrochemische slangen in diverse materiaal soorten zoals, EPDM, UPE, PTFE en NBR. Bij al onze slangen ontvangt u een datasheet en certificaten. Deze kunt u vervolgens eenvoudig inzien dankzij het scannen van onze NFC tag of QR code.

Net zoals de slangen moeten ook de koppelingen en fittingen voldoen aan dezelfde chemisch resistentie. De slangassemblages kunnen worden geleverd met verschillende slangkoppelingen zoals Camlock, DIN/ANSI flenzen en Dry-Disconnection koppelingen.

pexels-pixabay-247763-1-scaled.jpg
Powered by TUQR Marketing Creators