Contact our

We maken graag kennis met u!

24/7 bereikbaar op

+31 (0)88 -035 05 55

Contact via e-mail

info@flowmasters.nl

Ridderkerk HQ

Wagenmakersstraat 2A 2984 BD Ridderkerk

Antwerpen (Stabroek)

Conservenweg 12D 2940 Stabroek (België)

Haaksbergen

Tolstraat 26 7482 DB Haaksbergen

Veel gestelde vragen - FAQ

Elke slang wordt verhuurt inclusief geldig certificaat. Daarnaast worden de slangen periodiek onderhouden en na elke verhuuropdracht opnieuw gekeurd. Laat uw risico uit handen nemen dankzij onze verhuuroplossingen, u beschikt altijd over de beste slangen volgens de laatste normen, tegen een marktconforme prijs. Op deze manier blijft uw slangenpakket altijd up-to-date en beperkt u het risico op eventuele calamiteiten. Wij factureren wekelijks, zodat u de kosten kunt spreiden over de gehele huurperiode. Onze verhuuroplossing draagt bij aan het verhogen van de duurzaamheid van onze flexibele verbindingen, daarmee denken wij ook aan het milieu.

Naast ons standaard verhuur assortiment is er op aanvraag veel mogelijk. Dankzij de nauwe samenwerking met Mees van den Brink kunnen, uit voorraad, alle slangen met de gewenste koppelingen geassembleerd en verhuurd worden.

Nee huren vanaf 1 dag is al mogelijk bij Flowmasters, echter wordt het voor u voordeliger als u voor een langere periode huurt. Wij kunnen naast verhuuroplossingen ook het gehele hose management op ons nemen, zodat u compleet wordt ontzorgt en altijd bent voorzien van de hoogste kwaliteit slangassemblages.

Indien gewenst kunnen wij de installatie van uw slangassemblages verzorgen.

Ja wij verkopen ook slangen, koppelingen, verlopen, reducers en assemblages. 

De belangrijkste zaken zijn: medium, druk / vacuüm, temperatuur, diameter, lengte en op welke koppeling wordt aangesloten.

Ja, wij zijn aangesloten bij de SIR, alle slangen worden getest en gecertificeerd door erkende keurmeesters.

Al onze verhuuroplossingen worden standaard geleverd met een druktest- en aarding rapportage. Deze kunt u eenvoudig scannen dankzij de QR code die bevestigd is aan elke assemblage/slang. De slangen van Flowmasters worden zowel voor als na gebruik getest, zodat deze zonder enig risico kunnen worden ingezet. Verzwakte mechanische eigenschappen kunnen er namelijk voor zorgen dat uw slang minder efficiënt wordt, daarnaast is veiligheid bij ons prioriteit nummer 1.

Wij kunnen met onze testunits slangen en assemblages aftesten tot 4200 bar.

Wij hebben g6 gecertificeerde tig-lassers in dienst. Wij zijn aangesloten bij HDN( Hygienic Design Network) en lassen de koppelingen volgens deze procedure. Na dit proces is er als resultaat een blanke las aan de binnenkant van de koppeling ontstaan en wordt de buitenkant bewerkt door middel van  beitsen en borstelen, om corrosie te voorkomen.  

Wij zijn op elk moment van de dag voor u beschikbaar, dus ook buiten kantooruren. Voor spoed en calamiteiten kunt u ons dus altijd bereiken.

Al onze keuringen geschieden volgens de SIR-richtlijnen.

Scroll naar top

Verhuuroplossingen

iNDUSTRIE

Verhuuroplossingen

Maritiem

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Verhuuroplossingen

iNDUSTRIE

Verhuuroplossingen

Maritiem

Hey there!

READY to check your orders?

Login To Come In