Do you need a hose assembly tomorrow? Flowmasters delivers it today

Contact

Neem contact op met een van onze slangen en koppelingen specialisten. Onze Flowmasters adviseren u graag.

SIR gecertificeerde keurmeesters

Wij verzorgen naast de verhuur van slangassemblages ook inspecties, keuringen en (her) certificeringen. Deze periodieke keuringen worden door in-house SIR-gecertificeerde keurmeesters uitgevoerd. Onze service engineers voeren complete slanginspecties uit. Bij al onze slangassemblages in ons verhuurassortiment ontvangt u een certificaat met de testresultaten. Dit certificaat is tevens uw bewijs dat u middels een onafhankelijke test heeft voldaan aan uw zorgplicht. U verhoogt hiermee de veiligheid en verkleint de milieu- en gezondheidsrisico’s.

35.000 M2 voorraad

Dankzij ons moederbedrijf Mees van den Brink, hebben wij de beschikking over 35.000 m2 voorraad. Dit betekent dat we uw verhuuraanvraag veelal dezelfde dag nog kunnen leveren mocht dit nodig zijn. Een goed voorraadbeheer in combinatie met onze technische kennis levert vele efficiëntie voordelen op.

4 vestigingen in Europa

Dankzij onze internationale dekking kunnen wij onze klanten binnen Europa snel beleveren. Vanuit onze vestigingen in Hamburg, Antwerpen, Haaksbergen en Ridderkerk kunnen wij u voorzien van complete verhuurassemblages.

Flowmasters Vestigingen

Vestiging Ridderkerk

Ridderkerk

Wagenmakerstraat 2a

2984BD Ridderkerk
Netherlands

Vestiging Ridderkerk

Haaksbergen

Tolstraat 26

7482DB Haaksbergen
Netherlands

Vestiging Hamburg

Hamburg

Grusonstr. 71

22113 Hamburg

Germany

Vestiging Antwerpen

Antwerpen

Conserenweg 12D

2940 Stabroek 

Industrie

Bij Flowmasters kunt u terecht voor het totale verhuurassortiment slangen, koppelingen en assemblages. Wij leveren een breed productassortiment aan alle verschillende takken binnen de industrie. Dankzij de knowhow van onze branchexperts kunnen wij u altijd voorzien van de meest efficiënte oplossing.

Maritiem

Dankzij in-house slangenspecialisten met een ruime ervaring in offshore en maritiem, kunnen wij u voorzien van efficiënte oplossingen. Heeft u een tijdelijke langoplossing nodig, en ontvangt u graag advies. Neem dan contact met ons op.

 

FAQ - veel gestelde vragen

Elke slang wordt verhuurt inclusief geldig certificaat. Daarnaast worden de slangen periodiek onderhouden en na elke verhuuropdracht opnieuw gekeurd. Laat uw risico uit handen nemen dankzij onze verhuuroplossingen, u beschikt altijd over de beste slangen volgens de laatste normen, tegen een marktconforme prijs. Op deze manier blijft uw slangenpakket altijd up-to-date en beperkt u het risico op eventuele calamiteiten. Wij factureren wekelijks, zodat u de kosten kunt spreiden over de gehele huurperiode. Onze verhuuroplossing draagt bij aan het verhogen van de duurzaamheid van onze flexibele verbindingen, daarmee denken wij ook aan het milieu.

Naast ons standaard verhuur assortiment is er op aanvraag veel mogelijk. Dankzij de nauwe samenwerking met Mees van den Brink kunnen, uit voorraad, alle slangen met de gewenste koppelingen geassembleerd en verhuurd worden.

Nee huren vanaf 1 dag is al mogelijk bij Flowmasters, echter wordt het voor u voordeliger als u voor een langere periode huurt. Wij kunnen naast verhuuroplossingen ook het gehele hose management op ons nemen, zodat u compleet wordt ontzorgt en altijd bent voorzien van de hoogste kwaliteit slangassemblages.

Indien gewenst kunnen wij de installatie van uw slangassemblages verzorgen.

Ja wij verkopen ook slangen, koppelingen, verlopen, reducers en assemblages. 

De belangrijkste zaken zijn: medium, druk / vacuüm, temperatuur, diameter, lengte en op welke koppeling wordt aangesloten.

Ja, wij zijn aangesloten bij de SIR, alle slangen worden getest en gecertificeerd door erkende keurmeesters.

Al onze verhuuroplossingen worden standaard geleverd met een druktest- en aarding rapportage. Deze kunt u eenvoudig scannen dankzij de QR code die bevestigd is aan elke assemblage/slang. De slangen van Flowmasters worden zowel voor als na gebruik getest, zodat deze zonder enig risico kunnen worden ingezet. Verzwakte mechanische eigenschappen kunnen er namelijk voor zorgen dat uw slang minder efficiënt wordt, daarnaast is veiligheid bij ons prioriteit nummer 1.

Wij kunnen met onze testunits slangen en assemblages aftesten tot 4200 bar.

Wij hebben g6 gecertificeerde tig-lassers in dienst. Wij zijn aangesloten bij HDN( Hygienic Design Network) en lassen de koppelingen volgens deze procedure. Na dit proces is er als resultaat een blanke las aan de binnenkant van de koppeling ontstaan en wordt de buitenkant bewerkt door middel van  beitsen en borstelen, om corrosie te voorkomen.  

Wij zijn op elk moment van de dag voor u beschikbaar, dus ook buiten kantooruren. Voor spoed en calamiteiten kunt u ons dus altijd bereiken.

Al onze keuringen geschieden volgens de SIR-richtlijnen.

Scroll naar top

Verhuuroplossingen

iNDUSTRIE

Verhuuroplossingen

Maritiem

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Verhuuroplossingen

iNDUSTRIE

Verhuuroplossingen

Maritiem

Hey there!

READY to check your orders?

Login To Come In