Slang huren is beter voor het milieu!

Wist u dat een slang huren beter voor het milieu is dan een nieuwe slang kopen?

De European Rental Association (ERA) heeft bevestigd dat het huren van slangen en andere producten de CO2-uitstoot met wel 50% kan verminderen. Een geweldig verschil! Dat maakt slangen huren in plaats van kopen het dubbel en dwars waard.

Maar ook voor uzelf zitten er voordelen aan slangen huren in plaats van zelf aanschaffen.

Voordelen van een slang huren

De bezettingsgraad van gehuurd materiaal is vele malen hoger dan gekocht materiaal. De slangen en koppelingen worden effectiever ingezet. Bovendien hebben gehuurde slangen een langere levensduur, omdat deze doorgaans beter worden onderhouden en vaker worden gereinigd en gecontroleerd.

Dus mocht u een slang nodig hebben voor bouwwerkzaamheden, een turnover, of andere werkzaamheden, overweeg dan eens om te huren in plaats van een nieuwe slang kopen. Vele maten beter voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee – u hoeft immers geen grote investering te doen.

Dankzij onze grote voorraad slangen, koppelingen en toebehoren verdeeld over verschillende locaties kunnen we snel schakelen en binnen 24 uur de gewenste slang bij u afleveren. Dus ook in geval van nood, staat Flowmasters voor u klaar!

Meer informatie over slangverhuur? We helpen u graag.

Performing
under pressure!

Flowmasters - de verhuurspecialist voor slangen, koppelingen en accessoires.

Neem nu contact op
Powered by TUQR Marketing Creators