Slangassemblage verhuur oplossingen voor de industrie

gROTE VOORRAAD PETROCHEMISCHE SLANGEN BESCHIKBAAR

24/7 BEREIKBAAR, SPOEDSERVICE

.

Alle slangen worden verhuurd inclusief keuring en certificaat

qr-CODES EN EEN CLOUD-BASED dashboard

.

Mercur® Premium olieslangen


Downtime is geen optie in deze industrie, dat weten wij bij Flowmasters maar al te goed. Alle processen moeten dus snel, betrouwbaar en veilig verlopen. Wij kennen de belangrijke standaarden, specifieke en branche gerelateerde eisen, de wetgeving en kunnen daarvoor de efficiëntste flexibele verbinding realiseren.
De olie- en benzineslangen die u huurt bij Flowmasters voldoen aan- en overschrijden de normen EN 12115:2015 en EN1765. Daarnaast voldoen al onze slangassemblages aan de eisen, gesteld door de Stichting Industriële Reiniging. De slangassemblages zijn zorgvuldig samengesteld en gekozen door vakspecialisten met meer dan 45 jaar ervaring . Onze verhuurvloot bevat Mercur® olieslangen van een premium kwaliteit, die geschikt zijn voor het transporteren van koolwaterstoffen met een aroma gehalte tot maximaal 50%.

Experts in chemische resistentie

Slangen met een chemische resistentie zijn bedoeld voor vloeibare chemicaliën zoals zuren en basen, zoutoplossingen, koolwaterstoffen, verven en vernissen, oplosmiddelen, enz.. Onze experts kunnen u voorzien van het juiste advies als het gaat om de chemische bestendigheid. Hierbij zijn de volgende gegevens essentieel om te verzamelen: type medium, betreft het een geconcentreerde vloeistof of een samenstelling, de temperatuur, werkdruk. Wij verhuren petrochemische slangen in diverse materiaal soorten zoals,  EPDM, UPE, PTFE en NBR.  

Compotec compositie slang

Compotec® compositieslangen huurt u bij Flowmasters

Compotec® compositie slangen zijn de meest flexibele verbindingen als het gaat om transportbehoeften van vloeistoffen voor de chemische en petrochemische industrie. Daarnaast worden deze ook in de offshore en maritiem ingezet, voor het transporteren van vloeistoffen ship to ship en ship to shore. De Compotec® slangen zijn perfect geschikt voor agressieve en chemische vloeistoffen. Deze slangen zijn bestand tegen een breed temperatuurbereik, van ver onder nul tot boven 100⁰C.
De compositie slangen zijn licht in gewicht, sterk, zeer flexibel, antistatisch en knikbestendig. Bij Flowmasters kunt u een uitgebreid assortiment compositie slangen huren. Staat de compositieslang waarnaar u opzoek bent niet in ons standaard assortiment? Bel ons dan of vraag hier gelijk een offerte aan. Dan zoeken wij samen met u naar de beste verhuuroplossing op maat.

Onze meest verhuurde slangen aan de petrochemische branche

Scroll naar top

Verhuuroplossingen

iNDUSTRIE

Verhuuroplossingen

Maritiem

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Verhuuroplossingen

iNDUSTRIE

Verhuuroplossingen

Maritiem

Hey there!

READY to check your orders?

Login To Come In