KLIMAATBEHEERSING EN POMPINDUSTRIE

 

Elke koel- of verwarmingsklus is slechts zo efficiënt als de zwakste verbinding in de reeks van het aantal gebruikte componenten. Daarom kunt u bij Flowmasters terecht voor lucht- en koelwaterslangen, fittingen en onderdelen van naammerken. Met onze huurvloot hoeft u geen compromissen te sluiten en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij ontzorgen u zo veel mogelijk, zodat u zich kunt richten op uw core business. De slangassemblages worden geassembleerd, getest, gecertificeerd en voorzien van gecoate klemmen. Daarnaast regelen wij het transport en bent u tijdens uw huurperiode verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige slangassemblage.

Onze rubberen waterslangen zijn geschikt voor het circuleren van water door mobiele verwarmings- en koelsystemen met een hoge capaciteit. De slangen hebben een hoge flexibiliteit, zijn ozonbestendig en voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en betrouwbaarheid.

Bij Flowmasters kunt u de koelwater- en pompslangen huren in diverse varianten en in maten van 2″ tot 12″. Zit uw gewenste montage niet in het standaard assortiment? Dan staan onze Flowmasters voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de beste huuroplossing.

 

pexels-pixabay-247763-1-scaled.jpg
Powered by TUQR Marketing Creators