INDUSTRIE

Flowmasters heeft specialistische kennis op het gebied van het transporteren van chemicaliën door middel van de juiste flexibele verbinding.

Slangen met een chemische bestendigheid zijn bedoeld voor toepassingen met vloeibare chemicaliën zoals zuren en basen, zoutoplossingen, koolwaterstoffen, verven en vernissen, oplosmiddelen, etc.. Onze experts kunnen u het juiste advies geven als het gaat om chemische bestendigheid. Hierbij zijn de volgende gegevens essentieel om te verzamelen: soort medium, is het een geconcentreerde vloeistof of een samenstelling, de temperatuur en de werkdruk. Wij verhuren petrochemische slangen in diverse materiaalsoorten zoals EPDM, UPE, PTFE en NBR.

Bij al onze slangen ontvangt u een datasheet en certificaten. Hierop kunt u alle specificaties van de slang zien, wanneer de slang gekeurd is en hoe lang het certificaat geldig is.

Net als de slangen moeten ook de koppelingen bestand zijn tegen het te transporteren medium. De slangen kunnen geleverd worden met diverse koppelingen zoals Camlock, DIN/ANSI flenzen en Elaflex/tankwagenkoppelingen. Indien u een andere koppeling wilt aansluiten, kunnen wij voor u de juiste adapter kiezen uit ons grote assortiment accessoires.

pexels-pixabay-247763-1-scaled.jpg

CHEMICALIENSLANGEN

UPE, EPDM, PTFE. Vaak ingezet in (petro)chemie en industrie. Ze zijn bijzonder geschikt voor het transporteren van onder andere polaire oplosmiddelen en chemicaliën zoals, alcohol, aldehyden, ketonen, zuren en basen.
Request Quote
premium-chemical-hoses.jpg

ADARA HEAVY DUTY WATERSLANG

Onze heavy duty waterslangen worden veel verhuurd aan bedrijven in de (tijdelijke) klimaattechniek en pomptechniek. Uitermate geschikt voor het transporteren van water in systemen met chillers en heatpumps.
Request Quote
IMG_1706-scaled.jpg

MERCUR OLIESLANGEN

De Mercur-olieslangen van premium kwaliteit zijn geschikt voor het transporteren van koolwaterstoffen. Geschikt voor een aromagehalte tot maximaal 50%. Toegepast in de industrie en maritieme sector.
Request Quote
mercury-oil.jpg

RVS-SLANGEN

De Taurus RVS-slangen worden vaak gebruikt in de (petro)chemie en industrie. Zeer geschikt voor gasvormige en vloeibare media die chemisch agressief, corrosief en/of van een zeer lage of juist hoge temperatuur zijn.
Request Quote
stainless-steel-hoses.jpg

Performing
under pressure!

Flowmasters - de verhuurspecialist voor slangen, koppelingen en accessoires.

Neem nu contact op
Powered by TUQR Marketing Creators