PETROCHEMISCHE INDUSTRIE

Heeft u een tijdelijk maritiem en/of offshore project? Flowmasters ontzorgt u met een breed slangen en koppelingen pakket voor schepen, booreilanden, krachtcentrales, windparken en andere offshore werkzaamheden. Dankzij ons moederbedrijf Mees van den Brink Group beschikken wij over meer dan 45 jaar ervaring en knowhow met betrekking tot industrieslangen voor het gebruik in en op zee. Onze robuuste en slijtvaste producten zijn speciaal ontworpen om onder de extreemste omstandigheden te presteren, daarnaast voldoen alle producten aan de strengste eisen zodat de veiligheid voor zowel mens als milieu gewaarborgd kan worden.

Wij verhuren slangen in vele uitvoeringen, geassembleerd tot 12”. Koelwater, lucht, chemicaliën, brandstof of smeerolie voor elke toepassing kunnen onze experts u het juiste product adviseren. De hoge slijtvastheid van slangen in de maritieme en offshore sector is van groot belang. Onze producten zijn bewezen bestendig tegen zeewater, temperatuurinvloeden, ozon/uv, hevige trillingen en abrasieve media. Door onze jarenlange ervaring met werven en rederijen kunnen wij u de beste producten adviseren. Alle slangen worden voorzien van een QR-code, hierdoor kunt u op elk moment de bijbehorende testcertificaten en datasheets inzien.

pexels-pixabay-247763-1-scaled.jpg

CHEMICALIENSLANGEN

UPE, EPDM, PTFE. Vaak ingezet in (petro)chemie en industrie. Ze zijn bijzonder geschikt voor het transporteren van onder andere polaire oplosmiddelen en chemicaliën zoals, alcohol, aldehyden, ketonen, zuren en basen.
Request Quote
premium-chemical-hoses.jpg

ADARA HEAVY DUTY WATERSLANG

Onze heavy duty waterslangen worden veel verhuurd aan bedrijven in de (tijdelijke) klimaattechniek en pomptechniek. Uitermate geschikt voor het transporteren van water in systemen met chillers en heatpumps.
Request Quote
IMG_1706-scaled.jpg

MERCUR OLIESLANGEN

De Mercur-olieslangen van premium kwaliteit zijn geschikt voor het transporteren van koolwaterstoffen. Geschikt voor een aromagehalte tot maximaal 50%. Toegepast in de industrie en maritieme sector.
Request Quote
mercury-oil.jpg

RVS-SLANGEN

De Taurus RVS-slangen worden vaak gebruikt in de (petro)chemie en industrie. Zeer geschikt voor gasvormige en vloeibare media die chemisch agressief, corrosief en/of van een zeer lage of juist hoge temperatuur zijn.
Request Quote
stainless-steel-hoses.jpg

APPENDAGES

Hieronder ziet u de appendages die we standaard in ons assortiment hebben. Vrijwel alle appendages zijn gemaakt van RVS, vanwege de duurzaamheid van het materiaal en de brede inzetbaarheid.
Request Quote
accessories.jpg

Vragen over onze producten of dienstverlening?

Overleg dan even met onze experts.

Zij kunnen u de efficiëntste oplossing adviseren.

Neem nu contact op
Powered by TUQR Marketing Creators