KLIMAATBEHEERSING EN POMPINDUSTRIE

Elke koel- of verwarmingsklus is slechts zo efficiƫnt als de zwakste verbinding in de reeks van het aantal gebruikte componenten. Daarom kunt u bij Flowmasters terecht voor lucht- en koelwaterslangen, fittingen en onderdelen van naammerken. Met onze huurvloot hoeft u geen compromissen te sluiten en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij ontzorgen u zo veel mogelijk, zodat u zich kunt richten op uw core business. De slangassemblages worden geassembleerd, getest, gecertificeerd en voorzien van gecoate klemmen. Daarnaast regelen wij het transport en bent u tijdens uw huurperiode verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige slangassemblage.

Onze rubberen waterslangen zijn geschikt voor het circuleren van water door mobiele verwarmings- en koelsystemen met een hoge capaciteit. De slangen hebben een hoge flexibiliteit, zijn ozonbestendig en voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en betrouwbaarheid.

Bij Flowmasters kunt u de koelwater- en pompslangen huren in diverse varianten en in maten van 2″ tot 12″. Zit uw gewenste montage niet in het standaard assortiment? Dan staan onze Flowmasters voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de beste huuroplossing.

 

pexels-pixabay-247763-1-scaled.jpg

ADARA HEAVY DUTY WATERSLANG

Onze heavy duty waterslangen worden veel verhuurd aan bedrijven in de (tijdelijke) klimaattechniek en pomptechniek. Uitermate geschikt voor het transporteren van water in systemen met chillers en heatpumps.
Request Quote
IMG_1706-scaled.jpg

RVS-SLANGEN

De Taurus RVS-slangen worden vaak gebruikt in de (petro)chemie en industrie. Zeer geschikt voor gasvormige en vloeibare media die chemisch agressief, corrosief en/of van een zeer lage of juist hoge temperatuur zijn.
Request Quote
stainless-steel-hoses.jpg

APPENDAGES

Hieronder ziet u de appendages die we standaard in ons assortiment hebben. Vrijwel alle appendages zijn gemaakt van RVS, vanwege de duurzaamheid van het materiaal en de brede inzetbaarheid.
Request Quote
accessories.jpg

Performing
under pressure!

Flowmasters - de verhuurspecialist voor slangen, koppelingen en accessoires.

Neem nu contact op
Powered by TUQR Marketing Creators