MARITIEM

Wij verhuren slangen in vele uitvoeringen, geassembleerd tot 12”. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het complete pakket. Koelwater, lucht, chemicaliën, brandstof of smeerolie voor elke toepassing kunnen onze experts u het juiste product adviseren. De hoge slijtvastheid van slangen in de offshore is van groot belang. Onze producten zijn bewezen bestendig tegen zeewater, temperatuurinvloeden, ozon/uv, hevige trillingen en abrasieve media. Door onze jarenlange ervaring met werven en rederijen kunnen wij u de beste producten adviseren. Alle slangen worden voorzien van een QR-code, hierdoor kunt u op elk moment de bijbehorende testcertificaten en datasheets inzien.

pexels-albin-berlin-906982-scaled.jpg

COMPOTEC PTFE NANOTEC

Licht in gewicht, sterk, zeer flexibel, antistatisch en knikbestendig. De hoge chemische resistentie van de Compotec PTFE Nanotec maakt dit de ideale slang voor het transporteren van een breed scala aan zeer agressieve chemicaliën.
Request Quote
COMPOTEC-HD-16-PTFE-NANOTEC-XX-ROOD.jpg

COMPOTEC VAPORFLON

Licht in gewicht, sterk, zeer flexibel, antistatisch en knikbestendig. Perfect als dampretourslang in ship to ship, ship to shore, bottom loading en tank en truck toepassingen.
Request Quote
COMPOTEC-LD-5-PP-VAPOIL-AA-GEEL-15-10-2020.jpg

COMPOTEC OIL

Licht in gewicht, sterk, zeer flexibel, antistatisch en knikbestendig. De Compotec Oil voldoet aan alle normen en is een uitermate geschikte slang voor het transporteren van koolwaterstoffen.
Request Quote
COMPOTEC-SD-10-PP-OIL-ZZ-BLAUW.jpg

COMPOTEC CRYOTEC 660 LG

Licht in gewicht, sterk, zeer flexibel, antistatisch en knikbestendig. De Compotec Cryotec is de ideale slang voor het transport van extreem koude vloeibare gassen.
Request Quote
COMPOTEC-HD-25-660-CRYOTEC-XX-150-MM.jpg

MERCUR DUNLOP HIFLEX

De Mercur Dock Hose is uitermate geschikt voor het laden en lossen van schepen. De slang is verkrijgbaar in zowel hard-wall als soft-wall uitvoering.
 
Request Quote
mercur-dunlop-hiflex-dock-hose.jpg

APPENDAGES

Hieronder ziet u de appendages die we standaard in ons assortiment hebben. Vrijwel alle appendages zijn gemaakt van RVS, vanwege de duurzaamheid van het materiaal en de brede inzetbaarheid.
Request Quote
accessories.jpg

Vragen over onze producten of dienstverlening?

Overleg dan even met onze experts.

Zij kunnen u de efficiëntste oplossing adviseren.

Neem nu contact op
Powered by TUQR Marketing Creators