SIR-richtlijnen bij Flowmasters

Heeft u het wel eens gehad, dat een slang van slechte kwaliteit was of geheel onveilig? Bij Flowmasters zal u dit niet overkomen, al onze slangen en koppelingen worden door erkende keurmeesters gecontroleerd en voldoen altijd aan de SIR-richtlijnen.

Kwaliteit en veiligheid

Wanneer u werkt met schadelijke vloeistoffen moet dit 100% veilig kunnen, hierbij wilt u niet uw werknemers in gevaar brengen met slechte kwaliteit slangen of koppelingen. Wij van Flowmasters zijn hier volledig mee eens en daarom zorgen wij voor de beste kwaliteit en veiligheid tijdens zulke werkzaamheden.

Al onze slangen en koppelingen worden, voordat ze op transport gaan, eerst door SIR-erkende keurmeesters gecontroleerd, zo zijn wij ervan verzekerd dat we te allen tijde voldoen aan de SIR-richtlijnen.

SIR-richtlijnen

De afkorting SIR staat voor Stichting Industriële Reiniging, de SIR heeft tot doel het bevorderen en reguleren van veilig werken in de industriële reiniging. De SIR geldt als een voorbeeld hoe effectief zelfregulering op het gebied van veiligheid in een branche kan zijn.

Zo veilig mogelijk werken in industriële reiniging. Om die doelstelling te verwezenlijken, is de SIR op een aantal gebieden actief. Doordat de SIR richtlijnen eenduidig zijn, worden onveilige werksituaties bij toepassing tot een minimum beperkt.

De SIR is gespecialiseerd in:

  • Hogedrukreinigen;
  • Druk vacuüm reinigen;
  • Chemische technisch reinigen;
  • Adembescherming;
  • Inzet van life support units.

SIR-richtlijnen

Wilt u slangen huren voor korte of langere periode en van hoge kwaliteit en veiligheid? Neemt u dan contact op met ons team en wij helpen u graag verder!

Bekijk ons assortiment slangen hier.

Powered by TUQR Marketing Creators