Verhuur assortiment Maritiem

Compotec Vaperflon xx​

COMPOTEC® Vaporoil is een lichte slang en uitermate geschikt voor gebruik in petroleum- en petrochemische dampretoursystemen. Veel gebruikt in ship to shore, ship to ship, bottom loading en tankwagenoperaties.

Compotec Oil

COMPOTEC® OIL is een multi-layer thermoplastische slang gemaakt van polypropyleen, Polyethyleen, polyester en polypropyleen lagen,. Deze Flowmasters slang is voorzien van een weerbestendige en slijtvaste cover gemaakt van polyvinyl gecoat polyester.

Compotec® Cryotec

COMPOTEC® CRYOTEC slangen zijn ontworpen met meerdere lagen polyamide en polyester. Versterkt met binnen- en buitendraad spiraal in Stainless Steel
Compotec compositie slang

Compotec Chem PTFE

De superieure chemische resistentie van fluorpolymeren maken van deze thermoplastische compositieslang de ideale slang voor het transporteren van een breed scala aan zeer gevaarlijke chemicaliën
Dock Hose

Mercur Dunlop Hiflex Dock hose

Flowmasters verhuurt diverse slangen voor ship-to-shore toepassingen. Onze Mercur® Dunlop Hiflex dock hose Ω is een frequent bestelde slang, deze slang overschrijd de norm EN 1765. De Dunlop Hiflex is uitermate geschikt voor het laden en lossen van tankschepen.
Koppelstukken verhuur

Accessoires

Bij Flowmasters huurt u een grote verscheidenheid aan verlopen en accessoires. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Click Here
Scroll naar top

Verhuuroplossingen

iNDUSTRIE

Verhuuroplossingen

Maritiem

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Verhuuroplossingen

iNDUSTRIE

Verhuuroplossingen

Maritiem

Hey there!

READY to check your orders?

Login To Come In