Vacature operationeel medewerker

Voor onze hoofdvestiging in Haaksbergen zijn wij op zoek naar een:

OPERATIONEEL MEDEWERKER                  

Flowmasters is een jong, gezond en snelgroeiend bedrijf dat slangen, leidingwerk en toebehoren verhuurt aan bedrijven in de (petro)chemische industrie, tijdelijke klimaattechniek en in de maritieme sector. Vanuit Haaksbergen worden klanten in heel Europa bediend. Met een klein, enthousiast en ambitieus team proberen wij ervoor te zorgen dat onze klanten ten allen tijden kunnen worden voorzien van slangen. De verhuurbranche is een erg dynamische branche wat voor veel afwisseling in het werk zorgt. Door aanhoudende groei zijn we op zoek naar een operationeel medewerker.

Dienstverband   

Fulltime              

Functieomschrijving 

Montagewerk in de zin van het samenstellen, testen en certificeren van slangen en toebehoren. Zorgen dat alle materialen er geordend en schoon uitzien. Daarnaast het klaarmaken van bestellingen, zodat deze naar klanten verstuurd kunnen worden.

Jouw profiel 

Enthousiast, flexibel, affiniteit met techniek, kwaliteitsbewust, collegiaal.Wat wij bieden 

Een afwisselende functie en interne opleiding waarbij je alle kneepjes van het vak leert. Mogelijkheid tot doorstroming binnen onze organisatie. Een salaris in verhouding tot de prestatie.

Interesse 

Wil je reageren, stuur dan je motivatie en CV naar info@flowmasters.nl of naar Flowmasters BV, Tolstraat 4, 7482 DB Haaksbergen, ter attentie van dhr. J. Nelissen.

Powered by TUQR Marketing Creators