Operationeel Manager Ridderkerk - Vacature

Het persen van 12

Verhuur van slangen, koppelingen en appendages

Flowmasters; you need a hose tomorrow? Flowmasters delivers it today. Hose rental has never been so easy.

 

Vacature Operationeel Manager

 

Functieomschrijving

Vanwege de groei van Flowmasters zijn wij opzoek naar een Operationeel Manager. Onze nieuwe collega wordt verantwoordelijk voor het managen van de operationele bedrijfsactiviteiten. Vanaf onze hoofdvestiging in Ridderkerk vormt samenwerking de basis van ons succes. Het gaat hierbij om de samenwerking met enerzijds onze klanten, externe partijen en anderzijds collega’s van andere vestigingen en afdelingen binnen onze groep.

De onderscheidende kracht van Flowmasters bij verhuur van industriële slangen en aanverwante artikelen is dat wij razendsnel kunnen schakelen dankzij 35.000 m2 voorraad, Europese dekking en productspecialisten voor elke specifieke branche. Flowmasters is onderdeel van Mees van den Brink Groep en beschikt over meer dan 45 jaar ervaring.

Jij coördineert het verhuurproces van begin tot eind. Je hebt contact met de klant, maakt offertes en houdt de planning in de gaten. Een commerciële mind set is een pré.

Je staat hierbij in nauw contact met de klant, de productie bij Mees van den Brink en het salesteam van Flowmasters. In de rol van Operationeel Manager ben je zelf verantwoordelijk voor de planning, organisatie en coördinatie van de dagelijkse gang van zaken. In het begin zal deze rol een combinatie zijn van handen uit de mouwen steken en strategisch meedenken over de groei van het bedrijf.

Ons motto: “Creating a flow, thanks to a quick temporary flexible connection by expertise, knowledge and a streamlined organization. In this way, we can provide the most reliable products and services.’”

Wie zoeken wij

Wij zoeken voor Flowmasters iemand die alle afdelingen van een bedrijf begrijpt en daarmee makkelijk schakelt. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;

Je hebt ervaring in het aansturen van mensen en het sturen op en bewaken van kosten, budget, planning en kwaliteit. Het optimaliseren van methoden, procedures en processen zijn jou niet vreemd;

Je bent servicegericht en hebt een flexibele instelling, daarnaast ga je gestructureerd te werk;

Je toont initiatief en bent accuraat met het juiste verantwoordelijkheidsgevoel.

Je weet van aanpakken en hebt een hands on mentaliteit in deze dynamische markt. Je beschikt over een rijbewijs B en BE/C is een pré.

Dit bieden wij
Binnen Flowmasters kun je rekenen op een fijne werkomgeving in een klein en betrokken team in een bedrijf en markt met een grote groeipotentie.

Daarnaast bieden wij:

Werken in een groeiend bedrijf waarin je veel eigen inbreng hebt;

Marktconform salaris gebaseerd op werkervaring, reiskostenvergoeding en pensioenregeling;

Beschikking over een bedrijfsauto.

 

Interesse?

Ben je overtuigd dat dit jouw baan is, neem dan contact met ons op.

 

 

Scroll naar top

Verhuuroplossingen

iNDUSTRIE

Verhuuroplossingen

Maritiem

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Verhuuroplossingen

iNDUSTRIE

Verhuuroplossingen

Maritiem

Hey there!

READY to check your orders?

Login To Come In